dissabte, 8 de març del 2008

TOTS A VOTAR!!

Tots? NO.
Vull recordar des d'aquí que no tothom podrà votar, ni totes les idees hi seran representades. Aquests últims dies de campanya no he parat de sentir la frase: “Tots a votar, que és la demostració de l'estat democràtic”.

Quin estat democràtic?
Si home, aquell que no deixa votar, a gent que treballa, viu i paga els seus impostos a Espanya, pel simple fet d'haver nascut en un altre lloc, tot hi que faci molts, o moltíssims anys que està cada dia treballant, fent el cafè o anant a comprar entre nosaltres.
Però, quines idees no hi seran representades?
Si home, aquelles que el propi estat, fiscals, policies, militars i jutges, prohibeixen, per que al fons els hi interessa que aquestes idees no puguin representar-se en un sufragi, i les hagin de canalitzar a través de la lluita armada. Ja els està bé un mort en campanya, que això dona vots. I si continuem prohibint aquestes idees millor, per que mentre no les deixem expressar-se d'una manera democràtica només els quedarà la sortida de la lluita armada, i això sempre és un bon redit electoral.

Sr. polítics, feu el favor de no plorar per un mort, que es podia haver evitat d'una manera molt senzilla: DEMOCRÀCIA!!!!!!!